Οι δηλώσεις των πέντε κορυφαίων της περυσινής Α1 μπάσκετ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 21:59

Οι πέντε κορυφαίοι της περυσινής Α1 μπάσκετ βραβεύτηκαν την Τρίτη στη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν. 

Οι Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Σπανούλης, Κρις Σίνγκλετον και Γιώργος Πρίντεζης δεν μπορούσαν να ήταν όλοι παρόντες στην εκδήλωση, όμως με τις σχετικές δηλώσεις τους ευχαρίστησαν άπαντες και ευχήθηκαν για τη νέα σεζόν. 

Αναλυτικά: 

Νικ Καλάθης: «Λυπάμαι που δεν βρίσκομαι εκεί μαζί σας. Εύχομαι να έχουμε καλή επιτυχία σε όλους και τη νέα σεζόν να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα». 

Κρις Σίνγκλετον: «Ήταν μια πετυχημένη χρονιά. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και τη νέα σεζόν». 

Βασίλης Σπανούλης: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Η ομαδική διάκριση είναι πιο σημαντική από την ατομική. Η αγάπη του κόσμου δίνει κίνητρο σε όλους να ξεπερνούν τις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα, δίχως έκτροπα και να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο». 

Γιώργος Πρίντεζης: «Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορώ να παρευρεθώ στα βραβεία. Σας ευχαριστώ που με ψηφίσατε στην καλύτερη πεντάδα. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία στις ομάδες». 

Κώστας Παπανικολάου: «Σας ευχαριστώ για την επιλογή και την ψήφο σας. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να φτάσω στη θέση αυτή και εύχομαι η νέα σεζόν να μας βρει ακόμα πιο ψηλά».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ  
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝSuso, 83'0-2
ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝFabio Borini, 72'0-1
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣTimur Zhamaletdinov, 27'3-0
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣTakuma Nishimura, 24'2-0
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣAbel Hernandez, 7'1-0
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣAnte Erceg, 84'5-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣSimon Hedlund, 80'4-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣMikael Uhre, 52'3-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣAnte Erceg, 50'2-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣTemurkhuja Abdukholiqov, 42'1-1