Κούρασε το όλο θέμα... Θες ή δεν θες Mr Moledo?

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 22:15

Γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμη νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Ροντρίγο Μολέδο; Για ποιους λόγους παραμένει ακόμη «ανοικτό» το θέμα της ανανέωσής του, μολονότι έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες απ’ το προφορικό «ναι» που είπε ο Βραζιλιάνος στόπερ στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τη διοίκηση του «τριφυλλιού»; Ποιος είναι ο ρόλος των μάνατζέρ του και τι σκοπεύουν να κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού;

Ο Μολέδο πήρε τους ατζέντηδές του και τους ενημέρωσε πως «…θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό», αφήνοντάς τους εμβρόντητους και με το… ακουστικό στο χέρι, αφού την ίδια ώρα οι ίδιοι «δούλευαν» το θέμα του Βραζιλιάνου και με άλλες ομάδες, προκειμένου να πάρει μία «δυνατή» (και με καλή γι’ αυτούς προμήθεια) μεταγραφή σε ένα πολύ πιο «λαμπερό» απ’ το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μέχρις εκεί, όλα… καλά για τους «πράσινους».

Διότι κάπου εκεί η πλευρά των ατζέντηδων του Μολέδο άρχισε να βάζει… τρικλοποδιές στην υπόθεση. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις (!) συνολικά φορές επικοινώνησε ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες εβδομάδες με το γραφείο που εκπροσωπεί τον «θηριώδη» στόπερ, όμως η βραζιλιάνικη πλευρά έβρισκε διαρκώς δικαιολογίες, αναβάλλοντας το ταξίδι στην Αθήνα για τις τελικές επαφές και υπογραφές, λόγω… φόρτου εργασίας.

Την ίδια ώρα, ο Μολέδο άρχισε πάλι να δείχνει επηρεασμένος κι έξω απ’ τα «νερά» του. Άλλοι υποστηρίζουν πως άρχισαν να του τριβελίζουν ξανά το μυαλό οι μάνατζέρ του, βάζοντάς του δεύτερες και τρίτες σκέψεις για το αρχικό, προφορικό «ναι» στην πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού.

Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα καλέσουν τον Μολέδο, για να κάνουν μία τελική κουβέντα μαζί του. Και για να μην «σέρνεται» άλλο το θέμα, είναι στις προθέσεις τους να καλέσουν μαζί με τον Βραζιλιάνο εκείνη τη στιγμή (και) τους μάνατζέρ του για να ορίσουν ραντεβού. Χωρίς «υπεκφυγές» και άλλες καθυστερήσεις…

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την κίνησή του -την οποία είχε αποδεχθεί ο Βραζιλιάνος- κι έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Και είναι πλέον στο χέρι του 29χρονου στόπερ να περάσει στο επόμενο στάδιο και να προχωρήσει στις υπογραφές του νέου συμβολαίου του με το «τριφύλλι».

Εάν τώρα η πλευρά του παίκτη αποφασίσει κάτι «διαφορετικό» και τα δεδομένα αλλάξουν, τότε θα ανοίξει άμεσα ο κύκλος των συζητήσεων για την πώλησή του τον προσεχή Γενάρη, προκειμένου να υπάρξει έστω ένα μικρό οικονομικό όφελος για το «τριφύλλι». Κι ο Παναθηναϊκός θα μπει από τώρα σε διαδικασία «αντικατάστασής» του.

Ισως να μην είναι τυχαίο και το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης δεν έχει επιλέξει ακόμη τους νέους αρχηγούς των «πράσινων», περιμένοντας πιθανότητα τις οριστικές εξελίξεις (και) στην υπόθεση του Μολέδο…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ  
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝSuso, 83'0-2
ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝFabio Borini, 72'0-1
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣTimur Zhamaletdinov, 27'3-0
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣTakuma Nishimura, 24'2-0
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣAbel Hernandez, 7'1-0
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣAnte Erceg, 84'5-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣSimon Hedlund, 80'4-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣMikael Uhre, 52'3-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣAnte Erceg, 50'2-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣTemurkhuja Abdukholiqov, 42'1-1