Και η Φενέρ για Κέβιν Μιραλάς!

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, 00:12

Την ώρα που ο Κέβιν Μιραλάς έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους ότι θέλει Ολυμπιακό κι Ελλάδα οι Τούρκοι βάζουν στο κόλπο τη Φενέρ με τη μεταγραφική περίοδο στη χώρα να ολοκληρώνεται την Παρασκευή...

Την ώρα που ο Κέβιν Μιραλάς έχει δημοσιοποιήσει με κάθε -πιθανό και απίθανο- τρόπο ότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ακόμη και στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, σενάρια από την Τουρκία αναφέρουν πως τον έχει βάλει στο στόχαστρό της η Φενέρμπαχτσε, την ώρα που στη γειτονική χώρα το "πάρε-δώσε" ολοκληρώνεται την Παρασκευή (8/9).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κωνσταντινούπολη, η Φενέρ θέλει να εντάξει στο δυναμό της τον 29χρονο Βέλγο διεθνή, ωστόσο, η προσπάθειά της συναντά αρκετές δυσκολίες. Οι Τούρκοι στέκονται πρώτα απ' όλα στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Κέβιν θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Επίσης, γίνεται αναφορά στη διάθεση της Έβερτον να τον πουλήσει κι όχι να τον δανείσει. Υπογραμμίζουν ότι η Φενέρ τα τελευταία δύο καλοκαίρια δεν έχει κάνει τόσο ακριβές κινήσεις, με το κόστος της πιθανής μεταγραφής να ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Καταλήγουν λέγοντας ότι "όλα είναι πιθανά", αλλά δεν παραγνωρίζουν ότι ο βαθμός δυσκολίας για μια τέτοια κίνηση είναι πολύ μεγάλος, κυρίως λόγω των επαφών που υπάρχουν ανάμεσα στον Κέβιν και τον Ολυμπιακό για πιθανή επιστροφή του στα παλιά λημέρια...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ  
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝSuso, 83'0-2
ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝFabio Borini, 72'0-1
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣTimur Zhamaletdinov, 27'3-0
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣTakuma Nishimura, 24'2-0
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣAbel Hernandez, 7'1-0
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣAnte Erceg, 84'5-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣSimon Hedlund, 80'4-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣMikael Uhre, 52'3-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣAnte Erceg, 50'2-1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣTemurkhuja Abdukholiqov, 42'1-1