Euro 2020: Ιπτάμενοι οι Ολλανδοί για τους '8', υπόσχονται θρίλερ Βέλγιο και Πορτογαλία!

Αμέτρητα στοιχήματα για τις δύο αναμετρήσεις της Κυριακής αλλά και 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master για το Βέλγιο-Πορτογαλία!

Στην 'Puskas Arena' της Βουδαπέστης συνεχίζεται η μάχη της φάσης των '16' του Euro 2020. Στις 19:00 οι Ολλανδία και Τσεχία κοντράρονται με φόντο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά. Οι 'οράνιε' έκαναν το απόλυτο στο Group C απέναντι σε Αυστρία, Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία, κατακτώντας φυσιολογικά την πρώτη θέση του ομίλου. Μετά την πρεμιέρα, το 3-5-2 του Φρανκ ντε Μπουρ δούλεψε σωστά και αμυντικά, παρά την μουρμούρα των φίλων της Ολλανδίας που ζητούσαν επίμονα από τον ομοσπονδιακό τους τεχνικό να επιλέξει το 4-3-3.

Τροχός Lucky Rounds: Κάθε μέρα διεκδικείς ένα σούπερ έπαθλο για στοίχημα ή casino, εντελώς δωρεάν*!

Η Τσεχία προκρίθηκε ως τρίτη από το Group D. Λογική εξέλιξη, πίσω από τις Αγγλία και Κροατία, αφήνοντας στην τελευταία θέση την Σκωτία. Σκληρή ομάδα οι Τσέχοι, ηττήθηκαν οριακά από τα 'τρία λιοντάρια', υποχρέωσαν σε ισοπαλία την 'Hrvatska' και επικράτησαν της παρέας των Ρόμπερτσον και ΜακΤόμινεϊ. Πρωταγωνιστής ο Πάτρικ Σικ, που σκόραρε όλα τα γκολ (3) της ομάδας του στον όμιλο.

Η Ολλανδία έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Γρήγορη ομάδα, πολύ επιθετική, πρεσάρει καλά ψηλά και βγάζει παίκτες από την πίσω ζώνη. Εξαιρετικός ο Βαϊνάλντουμ (3 γκολ), 'κουμπώνει' ιδανικά στον ρόλο του και αποτελεί μια έξτρα απειλή στο πλάι των Ντεπάι, Βέχορστ, Μάλεν και Ντάμφρις. Ψεγάδι, το γεγονός πως οι 'οράνιε' μοιάζουν κάπως ευάλωτοι στις κόντρα επιθέσεις, αφήνοντας κενά μέτρα στον αντίπαλο προς εκμετάλλευση.

Κανείς δεν χάνει αυτό το Eυρωπαϊκό στη Stoiximan!

Η Τσεχία είναι συμπαγής ομάδα, σκληρή, δυσκολοκατάβλητη, πειθαρχημένη. Δεν έχει την δυναμική του παρελθόντος και προσπαθεί να καλύψει αυτό το χάντικαπ με physical game. Ο Σικ είναι επικίνδυνος, οι Γιάνκτο και Νταρίντα κάνουν δουλειά πίσω του και ο Σούτσεκ είναι το 'αφεντικό' στη μεσαία γραμμή.

Το ερώτημα είναι αν μπορούν οι Τσέχοι να αντεπεξέλθουν για 90 λεπτά στο up tempo παιχνίδι και την ποιότητα των Ολλανδών. Θα το παλέψουν, αλλά μοιάζει δύσκολο. Να κερδίσει η Ολλανδία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση, είναι μια συνδυαστική επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3.45 στη Stoiximan.

Stoiximan Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στο Βέλγιο-Πορτογαλία και κέρδισε έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*!

Η δράση συνεχίζεται στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, όπου Βέλγιο και Πορτογαλία θα παίξουν για την πρόκριση στους '8', στο 'Estadio de La Cartuja' της Σεβίλλης. Οι 'κόκκινοι διάβολοι' δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα στο Group E. Κέρδισαν κατά σειρά τις Ρωσία, Δανία και Φινλανδία, έτσι κατέκτησαν την κορυφή του ομίλου. Σύνολο με πολύ μεγάλες δυνατότητες, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει την άνεση να φέρνει από τον πάγκο παίκτες που αλλάζουν τη ροή του αγώνα και οι Λουκακού - Ντε Μπρόινε είναι ικανοί να πληγώσουν κάθε άμυνα.

Οι Πορτογάλοι πέρασαν ως τρίτοι από το Group F. Επικράτησαν της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα, διασύρθηκαν από τους Γερμανούς (το τελικό 2-4 τους κολακεύει) και πήραν τον βαθμό κόντρα στη Γαλλία μετά το ισόπαλο 2-2. Καταπληκτικός ο Ρονάλντο, που με 5 γκολ οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στη διοργάνωση, προβληματισμένος ο Σάντος με τις χαμηλές πτήσεις των Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα και Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Το στυλ και η φιλοσοφία των δύο ομάδων διαφέρουν. Ωστόσο συναντά κανείς ομοιότητες σε δύο βασικά στοιχεία του παιχνιδιού. Το ένα αφορά την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Αμφότερες διατηρούν καλή επαφή με τα δίχτυα, έχουν παίκτες με προσωπικότητα, ταλέντο και την ικανότητα να τελειώνουν φάσεις. Το δεύτερο στοιχείο σχετίζεται με την αμυντική τους συμπεριφορά.

Το Βέλγιο έχει κενά στα μετόπισθεν, τόσο στον άξονα, όσο και στις υπεραριθμίες του αντιπάλου από τα άκρα. Δεν φάνηκαν τόσο στη φάση των ομίλων, καθώς αντιμετώπισαν ομάδες που ήταν ένα ή και δύο επίπεδα πιο κάτω. Η Πορτογαλία έχει σοβαρό θέμα όταν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά και δίνει πλάτος στο γήπεδο, κυρίως γιατί οι μεσοεπιθετικοί της δεν προσφέρουν τις απαιτούμενες καλύψεις ανασταλτικά. Στον 'όμιλο του θανάτου' οι Ίβηρες δέχτηκαν συνολικά 6 γκολ από Γαλλία και Γερμανία.

Σίγουρα όμως η λογική στην προσέγγιση των αγώνων αλλάζει στη νοκ-άουτ φάση. Η ποιότητα των δύο ρόστερ υπόσχεται φάσεις για γκολ στην αναμέτρηση, αλλά μοιάζει δύσκολο να ξεφύγει το σκορ. Η συνδυαστική επιλογή goal/goal & under 3,5 προσφέρεται σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.θέσεις.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03