ΟΑΚΑ με 3.15, Γιάννενα με 5.20 και ντέρμπι τίτλου στο Μάντσεστερ στη Stoiximan!

Ανάλυση και προγνωστικά για τα δύο ματς των playoffs την Κυριακή αλλά και το Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός αναβλήθηκε λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του 'Δικεφάλου', έτσι η 4η αγωνιστική των playoffs συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις. Στις 19:00 ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στους Ζωσιμάδες, κόντρα στον σκληροτράχηλο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την υπέρβαση τους κερδίζοντας μια θέση στην 6άδα του πρωταθλήματος. Δεν έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν είναι ωστόσο διατεθειμένοι να παίξουν τον ρόλο του κομπάρσου.

Στην πρεμιέρα των playoffs ηττήθηκαν οριακά στην Τούμπα με γκολ στις καθυστερήσεις και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν τη μαχητικότητα τους στο 1-1 με τον Ολυμπιακό και το 0-0 με τον Άρη στο 'Κ. Βικελίδης'.

Για τον Παναθηναϊκό οι προσδοκίες είναι σαφώς μεγαλύτερες. Μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη, οι 'πράσινοι' πήραν μεγάλο τρίποντο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Επικράτησαν με σκορ 2-1 στη Λεωφόρο χάρη στα τέρματα των Αϊτόρ και Χουάνκαρ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέβηκε στην 4η θέση, ισόβαθμη με τον Άρη στους 47 και το -1 από την 3η ΑΕΚ. Ο στόχος της Ευρώπης είναι αδιαπραγμάτευτος για τον Παναθηναϊκό, που έχει το κίνητρο αλλά και την βαθμολογική ανάγκη στους Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται δίχως άγχος, χωρίς το 'πρέπει' της βαθμολογίας να τον βαραίνει, έτσι γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος. Η επιλογή over 0,5 γκολ ο ΠΑΣ & να σκοράρει ο Παλάσιος σε απόδοση 5.20 στο MatchCombo της Stoiximan.

Στις 19:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Μετά τον βαθμό που κατέκτησε στην πρεμιέρα των playoffs, η Ένωση ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 από τον ΠΑΟΚ όμως έβγαλε αντίδραση στο 'Γ. Καραϊσκάκης' και πήρε το 1-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ένας κόσμος γεμάτος δράση στη Stoiximan!

Κατάφερε έτσι να κρατηθεί στην 3η θέση με 48 βαθμούς, όμως νιώθει την πίεση από Παναθηναϊκό και Άρη που καραδοκούν σε απόσταση βολής. Για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη είναι πλέον αυτοσκοπός, διαφορετικά η σεζόν θα χαρακτηριστεί καταστροφική σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Άρης επίσης ψάχνει την πρώτη του νίκη στη διαδικασία. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ακολούθησαν οι ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, αμφότερες εντός έδρας. Επομένως τα περιθώρια για νέα απώλεια δεν υπάρχουν για τον Χέρμαν Μπούργος και τους παίκτες του, που το μίνιμουμ που ψάχνουν στο ΟΑΚΑ είναι ο ένας βαθμός.

Εξάποντο ματς στο Μαρούσι, η σκοπιμότητα είναι επιβεβλημένη και τα λάθη απαγορεύονται. Η πίεση είναι μεγάλη και στα δύο στρατόπεδα, με το σενάριο της ήττας να μοιάζει εφιαλτικό. Κλειστό παιχνίδι, δίχως ιδιαίτερο ρυθμό και με ελάχιστα ρίσκα αναμένεται στο ΟΑΚΑ, ωστόσο η νίκη παραμένει ο απώτερος στόχος των ομάδων. Η επιλογή G/G & under 3,5 σε απόδοση 3.15 στη Stoiximan.

Ένα τεράστιο παιχνίδι όμως περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στην Αγγλία. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ δίνουν μια επικών διαστάσεων μάχη στο 'Etihad' με φόντο τον τίτλο της φετινής Premier League.

Οι 'πολίτες' φτάνουν στο ματς με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα, οδηγώντας την κούρσα στους 73 βαθμούς και το +1 από τους 'κόκκινους'. Πρόκειται για τις κορυφαίες ομάδες στο Νησί με διαφορά και γρήγορα κατέστησαν σαφές πως η κορυφή είναι υπόθεση για δύο.

Αμφότερες έρχονται από νίκες μεσοβδόμαδα για την προημιτελική φάση του Champions League, με τη Σίτι να επικρατεί 1-0 της Ατλέτικο και τη Λίβερπουλ να περνάει άνετα με 1-3 από την έδρα της Μπενφίκα. Τώρα όμως η προσπάθεια τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπαίνει στην άκρη, καθώς δίνουν το παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα.

Περιττή η όποια αναφορά στην ποιότητα, τα ρόστερ και τους δύο προπονητές στην άκρη των πάγκων. Το 'πακέτο' για Σίτι και Λίβερπουλ είναι παγκόσμιας κλάσης. Μεγαλύτερη η ανάγκη στην πλευρά των 'κόκκινων', αφού οι γηπεδούχοι και με ισοπαλία διατηρούν το ισχνό -έστω- προβάδισμα τους.

Στην παρούσα φάση οι διαφορές στο χορτάρι είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες, ωστόσο η Λίβερπουλ έχει ένα εκπληκτικό σερί νικών στο πρωτάθλημα και δεν μοιάζει διατεθειμένη να αφήσει το πόδι από το γκάζι. Η επιλογή Χ2 & G/G σε απόδοση 2.72 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03