AEK - Ολυμπιακός με Stoiximan Master!

Θέαμα και Τάισον στο ντέρμπι της Τούμπας, κρας τεστ για ΑΕΚ και Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την Κυριακή το πρόγραμμα της Stoiximan Super League συνεχίζεται με δύο μεγάλα ματς. Χρονικά προηγείται αυτό του ΠΑΟΚ με τον Άρη, που κάνει σέντρα στις 20:30. Από την πρώτη του φετινή ήττα στάνει στην αναμέτρηση ο «Δικέφαλος». Έτρεξε ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και έξι νίκες, εντούτοις έφυγε με άδεια χέρια από το Ηράκλειο.

Ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ, όμως μια ολιγωρία στις καθυστερήσεις έφερε το γκολ του Αμπάντα για το τελικό 1-0 υπέρ των Κρητικών. Με 61% κατοχή μπάλας, πέντε κόρνερ και 12(4) τελικές, ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, όχι όμως και την αποτελεσματικότητα σε δημιουργία και εκτέλεση.

Οι δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από ΟΦΗ και Λαμία, έφεραν αλλαγή στον πάγκο του Άρη. Στο ντεμπούτο του Μάντζιου, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 3-2 του Αστέρα Τρίπολης. Πήραν τους πρώτους βαθμούς στη σεζόν, μαζί και ψυχολογία, ωστόσο έχουν πολλή δουλειά ακόμη για να παρουσιάσουν συνέπεια και ανταγωνιστικό πρόσωπο στα δύσκολα.

Με 10(6) τελικές και 2.03 xG, ο Άρης ρόλαρε επιθετικά με σκόρερ τους Ζαμόρα, Μορόν και Φαμπιάνο. Ήταν όμως ευάλωτος στα μετόπισθεν, με τον Μπαρτόλο αρχικά να ισοφαρίζει και τον Μάντζη να σκοράρει στο 85' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Σε εξέλιξη ακόμη οι μεταγραφές, με τους Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ, Βερστράτε, Πάρντο και Δεληζήση να αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες.

Ο ΠΑΟΚ έχει διπλό κίνητρο, καθώς πέρα από το προφανές δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια μετά την ήττα στο Ηράκλειο και ψάχνει αντίδραση. Ντέρμπι που μπορεί να αλλάξει τη σεζόν για τον Άρη, που όμως δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Τάισον σε απόδοση 6.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 21:30, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Μετά την αναπάντεχη ισοπαλία απέναντι στον Πανσερραϊκό, η Ένωση πέρασε από το Πανθεσσαλικό σε ένα 90λεπτο με φινάλε - θρίλερ. Ο Ντέλετιτς στο 8' άνοιξε το σκορ και στο 24' ο Μάνταλος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη. Εντυπωσιακή η αντίδραση της ΑΕΚ, έκανε την ανατροπή με γκολ των Γιόνσον (32') και Τσούμπερ (37') πριν το ημίχρονο. Ο Ντέλετιτς στο 72' έφερε το ματς στα ίσια, ωστόσο το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άμραμπατ στις καθυστερήσεις υπέγραψε το τελικό 3-2 υπέρ της ΑΕΚ.

Γκατσίνοβιτς και Λιβάι πολύ δύσκολα θα προλάβουν το ντέρμπι, ωστόσο ο Αλμέιδα έχει γεμάτο ρόστερ με πολλές λύσεις. Θα χρειαστεί πάντως μεγαλύτερη προσπάθεια από πέρσι για να διατηρήσει τα κεκτημένα, καθώς φέτος θα αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη στην Ευρώπη. Τελευταία προσθήκη στο ρόστερ αυτή του Περουβιανού διεθνή αμυντικού, Κάλενς.

Με 3/3 κόντρα σε Πανσερραϊκό, Ατρόμητο και Λαμία το ξεκίνημα του Ολυμπιακού, με 10-0 γκολ αλλά και έναν αστερίσκο: και τα τρία ματς ήταν στο Φάληρο. Καινούργια ομάδα και με νέο προπονητή οι Πειραιώτες, θέλουν ακόμη χρόνο προφανώς, ωστόσο για τα δεδομένα της εποχής παρουσιάζουν ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας. Αήττητος ο Ολυμπιακός και στα επτά επίσημα φετινά ματς, με απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Η επιστροφή στους τίτλους εντός συνόρων είναι προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους», είναι όμως και ένα ερώτημα πώς θα διαχειριστούν παράλληλα και τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Σολμπάκεν, Ποντένσε και Γιόβετιτς οι τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες, που ανεβάζουν το ποιοτικό επίπεδο στη γραμμή κρούσης, ενώ ο Μπιανκόν αποκτήθηκε ως έξτρα λύση στην άμυνα.

Η ΑΕΚ είναι πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό, δείχνει ωστόσο ευάλωτη ανασταλτικά αυτή την εποχή. Οι Πειραιώτες πάνε με ψυχολογία στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενισχύθηκαν σημαντικά, ακόμη όμως δεν έχουν δοκιμαστεί σε μια πραγματικά ζόρικη έδρα. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 6.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03