Πρεμιέρα στο Champions League με 4.05 & 10.50 στην Stoiximan!

Με πίεση η Μίλαν κόντρα στη Νιούκαστλ, σκορ και θέαμα στο Παρί ΣΖ - Ντόρτμουντ! Ανάλυση και προγνωστικά.

Η μάχη των ομίλων για το UEFA Champions League ξεκινάει. Και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις της Τρίτης, συγκεντρώνουν τα δύο παιχνίδια του Group F. Στις 19:45 η Μίλαν υποδέχεται τη Νιούκαστλ, στην επιστροφή του Τονάλι ως αντίπαλος στο San Siro. Οι «ροσονέρι» φτάνουν στην αναμέτρηση κουβαλώντας μεγάλη απογοήτευση και πίεση μετά τη συντριβή στο ντέρμπι του Μιλάνου από την Ίντερ.

Mission στη Stoiximan για το Champions League!

Με 3/3 ξεκίνησε η ομάδα του Πιόλι στη Serie A, ωστόσο έγινε έρμαιο στις ορέξεις των «νερατζούρι». Ασύνδετη, δίχως ένταση και συγκέντρωση στο παιχνίδι της, η Μίλαν ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 και προβλημάτισε για τη συνέχεια. Το ρόστερ της δεν έχει μεγάλο βάθος ποιοτικών λύσεων και είναι ένα ερώτημα πως θα διαχειριστεί τα συνεχόμενα ματς. Αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Κάκιστο το ξεκίνημα της σεζόν για τη Νιούκαστλ, που εντυπωσίασε πέρσι αλλά δεν διατήρησε το μομέντουμ. Σκόρπισε 5-1 την Άστον Βίλα στην πρεμιέρα, εντούτοις ακολούθησαν τρεις σερί ήττες από Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Μπράιτον. Ζόρικο το πρόγραμμα της στην αρχή, τουλάχιστον πήρε ανάσα στο πρόσφατο 1-0 επί της Μπρέντφορντ. Έχει ένα σχετικά γεμάτο ρόστερ στα χέρια του ο Έντι Χάου, όμως με την επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η καταπόνηση δεν θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη.

Με καταρρακωμένη ψυχολογία η Μίλαν ψάχνει το τρίποντο, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο που συμπληρώνουν οι Παρί ΣΖ και Ντόρτμουντ. Η Νιούκαστλ είναι σκληρή ομάδα και θέλει να χτίσει μομέντουμ. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Λεάο σε απόδοση 4.05 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00, για το Group F, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Parc des Princes. Η αστάθεια χαρακτηρίζει το παιχνίδι της ομάδας του Ενρίκε στο ξεκίνημα της σεζόν. Δύο ισοπαλίες κόντρα σε Λοριάν, Τουλούζ, δύο νίκες απέναντι σε Λανς και Λυών και ήττα - σοκ από τη Νις εντός έδρας είναι ο απολογισμός στα πρώτα πέντε ματς της Ligue 1.

Με κατοχή μπάλας 70%, δίχως όμως ιδέες και τον Εμπαπέ μοναδική σταθερά εκτέλεσης, η Παρί προδόθηκε από την ανασταλτική της ανεπάρκεια. Η αλήθεια είναι πως φέτος κινήθηκε περισσότερο ορθολογικά στις μεταγραφές φέτος, εντούτοις θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει.

Τελευταία φορά που η Ντόρτμουντ ηττήθηκε σε επίσημο ή φιλικό παιχνίδι, ήταν στις 5 Απριλίου, από τη Λειψία για το Κύπελλο Γερμανίας. Έκτοτε μετράει 14 νίκες και έξι ισοπαλίες. Ξεκίνησε με τρίποντο στην Bundesliga απέναντι στην Κολωνία, συνέχισε με δύο «X» κόντρα σε Μπόχουμ και Χάιντεχάιμ, ωστόσο για την 4η αγωνιστική πέραε θριαμβευτικά από την έδρα της Φράιμπουργκ με ανατροπή στην ανατροπή. Εξαιρετικό το ρόστερ στα χέρια του Τέρζιτς, συχνά όμως η Ντόρτμουντ παρουσιάζει πρόβλημα συγκέντρωσης και αυτοπεποίθησης.

Αυτή την εποχή, καμία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Φυσικά η ποιότητα στο χορτάρι ξεχειλίζει, εντούτοις οι άμυνες δεν πείθουν και τα αποτελέσματα τους για την ώρα μοιάζουν περισσότερο θέμα ημέρας παρά συνέπειας. Η Παρί ωστόσο παίζει εντός και σε έναν δύσκολο όμιλο χρειάζεται περισσότερο το τρίποντο στην πρεμιέρα. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 3-2, 4-2, 4-3 ή 5-1 στο 10.50 της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03