Champions League: Με Κέιν στο 6.10 η Μπάγερν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Stoiximan!

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι του Μονάχου, ανάμεσα σε Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα του Group A.

Οι Βαυαροί έχασαν το Super Cup Γερμανίας από τη Λειψία στο πρώτο επίσημο της σεζόν. Κέρδισε τα τρία πρώτα ματς στη Bundesliga, υποχρεώθηκε ωστόσο σε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας στο ντέρμπι κορυφής με τη Λεβερκούζεν.

Δεν έχει καταφέρει ακόμη να ρολάρει με τον Τούχελ στον πάγκο, έστω κι αν ενισχύθηκε σε τεράστιο βαθμό στις μεταγραφές. Ειδικά με τον Κιμ στην άμυνα και φυσικά με τον Χάρι Κέιν στη θέση του φορ. Πολύ υψηλοί οι στόχοι για φέτος, προφανώς είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, θέλει όμως να κυνηγήσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Σε κρίση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πάρα πολλά προβλήματα στο χορτάρι αλλά και εξωαγωνιστικά που προφανώς επηρεάζουν την εικόνα της και μέσα στο γήπεδο. Συμπτωματικά κέρδισε τη Γουλβς, με δόση τύχη επικράτησε της Νότιγχαμ, αλλά οι Τότεναμ, Άρσεναλ και Μπράιτον την υποχρέωσαν σε ήττες αναδεικνύοντας όλες της τις αδυναμίες. Υπάρχει πολλή γκρίνια πλέον, τόσο για τον Τεν Χαχ, όσο και για τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές. Είναι σε τρομερή πίεση από πολύ νωρίς και δεν μοιάζει ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Δεν κυριαρχεί η Μπάγερν Μονάχου στα παιχνίδια της όπως τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα όμως είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σχεδόν... παραπαίει. Το συνδυαστικό στοίχημα Κέιν 2+ γκολ & Μπάγερν Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 6.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στην πρεμιέρα του Group D, η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Ίντερ στο Σαν Σεμπαστιάν. Απόλυτα επιτυχημένη η περσινή σεζόν για τους Βάσκους, που φέτος θα επιχειρήσουν ξανά να κερδίσουν μια θέση στην 4άδα της La Liga. Με τρεις ισοπαλίες απέναντι σε Ζιρόνα, Θέλτα και Λας Πάλμας ξεκίνησε την προσπάθεια της φέτος η Σοσιεδάδ και συνέχισε με το 5-3 επί της Γρανάδα.

Η 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στη Stoiximan

Στάθηκε πολύ καλά στο Santiago Bernabeu απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, έστω κι αν ηττήθηκε. Βρήκε προβάδισμα με τον Μπαρενετσέα μόλις στο 5', δεν άντεξε όμως στην πίεση του δεύτερου μέρους και τα γκολ των Βαλβέρδε, Χοσέλου έφεραν την ανατροπή για το τελικό 2-1 υπέρ των «μερένγκες». Δεν είναι εύκολο να διακριθεί στο Champions League, ωστόσο η διαμόρφωση του Group D με τις Ζάλτσμπουργκ και Μπενφίκα, αφήνουν περιθώριο αισιοδοξίας.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ίντερ, με 4/4 στην Serie A. Μετά τις Μόντσα, Κάλιαρι και Φιορεντίνα με γκολ 8-0, η ομάδα του Ιντσάγκι διέλυσε τη Μίλαν στο ντέρμπι του Giuseppe Meazza! Μχιταριάν (2), Τουράμ, Τσαλχάνογλου και Φρατέζι υπέγραψαν το εκκωφαντικό 5-1 επί της συμπολίτισσας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τη συνέχεια.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν, εντούτοις οι «νερατζούρι» δείχνουν πως φέτος θα μπουν πολύ γερά στη μάχη του τίτλου. Έχει περισσότερες λύσεις και βάθος πάγκου πέρσι, ωστόσο είναι ένα ερώτημα πώς θα διαχειριστεί το ρόστερ του με τα συνεχόμενα ματς ο Ιντσάγκι.

Με ενθουσιασμό η Σοσιεδάδ, με τρομερή αυτοπεποίθηση η Ίντερ και οι προδιαγραφές για ένα 90λεπτο με φάσεις εκατέρωθεν και θέαμα είναι πολλές. Μικρό προβάδισμα για την ιταλική ομάδα, ωστόσο οι Βάσκοι θα της βάλουν δύσκολα. Το συνδυαστικό στοίχημα Να σκοράρει ο Τουράμ & Over 3,5 κόρνερ η Σοσιεδάδ σε απόδοση 5.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03